trimsalon de blafferie

Onze trimsalon wordt gerund door Mirjam Groot, die naast haar knipkunsten ook veel ervaring heeft met veel gedragsproblemen die zich kunnen voordoen in de trimsalon.

Onze trimsalon heeft het welzijn van de hond hoog in het vaandel staan. De wensen van de eigenaar staat voorop en wij zullen altijd vooraf bespreken wat er gaan zal worden.

Bij trimsalon de Blafferie voeren wij verschillende behandelingen zelf uit. Onze trimsalon beschikt over comfortabele baden, elektrische tafels en de meest moderne trimapparatuur. In de salon gebruiken we de beste producten die er zijn. Doodle met een enorme vacht? Een spierwitte hond? Een gevoelige huid? Geen probleem! De producten zoals shampoo en conditioner worden gekozen op basis huid en vacht van jouw hond. Een bezoek aan onze trimsalon wordt een heerlijke spa-ervaring voor jouw hond!
Tijdens de trim behandeling controleren wij ook automatisch de nagels en oren.

haal- en brengservice

In overleg doen wij ook aan haal en brengservice of kan de hond de hele dag bij ons blijven als u moet werken.

Alle honden zijn welkom. Groot, klein, ras of geen ras.

In overleg doen wij ook aan haal en brengservice

Te combineren met dagopvang

Maak een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar Mirjam Groot: 06 425 244 20

De was en blaas methode

De hond gaat tijdens de was- en blaasmethode eerst 20-30 minuten in bad. Vervolgens wordt de hond tweemaal gewassen en daarna behandeld met crèmespoeling.
Tijdens de massage laat de vacht los, de hond ontspant en komt er al veel dood haar uit de vacht. Dit gebeurt allemaal zonder te borstelen of de vacht er met geweld uit te trekken.

Vervolgens word de hond gedroogd met handdoeken. Daarna gaat de hond op de tafel en gaat de trimster aan het werk met een waterblazer. De waterblazer blaast het water uit de vacht en op het moment dat de vacht tot op de huid droog is, blaast het de wol eruit. Ook deze behandeling gebeurt wederom zonder borstels.

Door de was- en blaasmethode wordt de vacht luchtig en los. Tevens bevordert dit de conditie van de huid.